Ankara Alan Transferi

ankara alan transferi

    Alan Transferi ve Ankara Shuttle Hizmeti

    Ankara’da 2006 yılından beri taşımacılık sektöründe aktif faaliyet gösteren Shuttle Ankara, alan transferi ve Shuttle hizmetiyle sizlere güvenli, konforlu ve ekonomik seyahat olanakları sunuyor.

    Ankara Esenboğa Havalimanı alan transferi ve shuttle hizmetlerimiz sizlere, kişiye özel araçlarla, evinizden, işyerinizden ya da istediğiniz her yerden havalimanına veya havalimanından istediğiniz her yere ulaşım imkânları sağlamaktadır.

    Konforlu, güvenli ve ekonomik alan transferi ve shuttle hizmetleri için Shuttle Ankara tecrübeli ekibi, profesyonel sürücü kadrosu ve modern filosunu tercih edebilirsiniz.

    Korsan taşımacılık olarak tabir edilen yasa dışı taşımacılık, alan transferi ve shuttle hizmetleri alanında karşılaşılan en önemli sorunlardan biridir. Gerekli yetki belgelerine, sertifikalara ve izinlere sahip olmadan verilen taşımacılık hizmetleri hem sizlerin güvenliğini tehdit etmekte hem de bu işi profesyonel bir şekilde yapan firmalara zarar vermektedir.

    Shuttle Ankara olarak tüm araçlarımız alan transferi ve shuttle hizmetlerini sağlamak için gerekli tüm belge, sertifika ve izinlere sahiptir. Şirketimiz bünyesinde turizm amaçlı çalışan tüm araçlarımız D-2 ve B-2 belgelidir.

    D-2 Belgesi nedir?

    Alan transferi ve shuttle hizmeti almak isteyen yolcularımızın dikkat etmesi gerekenler:

    1- Transfer hizmeti için çağırdığınız aracın plakasını ve ulaştırma bakanlığından alınan D-2 Yolcu Taşıma Belgesi ve u-net numarasını isteyebilirsiniz.

    2- D-2 Yolcu Taşıma Belgesi nedir?

    D-2 Yolcu Taşıma Belgesi yurt içi tarifesiz yolcu taşımacılığı yapanlara verilen bir yetki belgesidir. Tarifesiz yolcu taşımacılığı; önceden bir taşıma hattı ve taşıma güzergâhı ile bir zaman ve ücret tarifesi belirlenmeksizin; grup yolcu durumuna göre arızi veya mekik sefer düzenlenerek yapılan düzensiz yolcu taşımalarını ifade eder. Bu belgeye sahip olmayan transfer firmaları korsan taşımacılık yapmaktadır.

    4-E-devlet sistemi üzerinden ulaştırma bakanlığı sayfasındaki araç yetki belgesi sorgulama kısmından transfer için ulaştığınız firmaya ait araç plakasını yazarak da sorgulama yapabilirsiniz.

    E-Devlet’ten Yetki Belgesi Sorgulama Nasıl Yapılır?

    Bu sorgulama sonucunda “TAŞIT GEÇERLİ BİR YETKİ BELGESİNDE GEÇERLİ BİR TAŞIT KARTI İLE KAYITLI DEĞİL” ifadesi çıkması, ilgili aracın transfer için yetkili olmadığı ve korsan taşımacılık yaptığı anlamına gelir.

    3-Transfer hizmeti sağlayan firmadan transfer sözleşmesi isteyebilirsiniz. Bu sözleşme sizin güvenli bir transfer hizmeti aldığınızın teyididir.

    5- ”Karayolu Taşıma Kanunu” gereğince alan transferi ve shuttle hizmetlerinin ”D2 Yolcu Taşıma Belgesi” olan minimum (8+1 kişilik) yolcu kapasiteli Minibüs türü araçlarla yapılması yasal olarak zorunlu kılınmıştır. Binek araçlarla alan transferi ve shuttle hizmetleri sağlanması kesinlikle yasaklanmıştır.

    İlgili yasaya göre korsan taşımacılık ceza uygulamaları araç sürücülerini, araç sahiplerini ve korsan taşımacılık hizmetlerinden faydalanan kişileri de kapsamaktadır.

    Bu gibi yasa dışı faaliyet gösteren firmalardan hizmet almanın cezası 292 Türk Lirasıdır.

    Lisans Belgeli Transfer Hizmeti

    Tüm hizmetlerimiz belgeli, lisanslı ve yasalara uygun şekilde yapılmaktadır. Transfer sektöründe kanunlara uygun ve yasal hizmetlerimizle öncü olmaktan mutluyuz.

    Transfer Sözleşmesi

    Yolcu Taşıma Sözleşmemiz ile sizlere güvenli transfer hizmetleri sunuyoruz. Sözleşmesiz ve yasal olmayan transfer hizmetlerinden kesinlikle faydalanmayınız. Transfer Sözleşmemiz

    Güvenliğiniz İçin Dikkat!

    Düzenlenen kanun maddesiyle, çoğunlukla tercih edilen binek araçlarla gerçekleştirilen tüm transfer hizmetleri yasaklamıştır.

    Bize Ulaşın

    Araç talepleriniz ve diğer tüm sorularınızla ilgili bize ulaşabilirsiniz. 7/24 Operasyon Merkezimiz hizmetinizde.

    Düzenlenen kanun maddesiyle, çoğunlukla tercih edilen binek araçlarla gerçekleştirilen tüm transfer hizmetleri yasaklamıştır. Hem korsan taşımacılık yapan firmaya hem de mağdur olan yolculara ceza kesilmektedir. Mağdur olmamanız için belgeli, lisanslı ve sözleşmeli yasala uygun firmalarla çalışınız. Ankara Shuttle size bu güvenceyi veren 2006 yılından bu güne hizmet veren bir firmadır.

    placeholder
    Kurucumuzdan
    Kurucumuzdan